Projekt:Rólunk

From Projekt
Jump to: navigation, search
Kertesz Krisztian.jpg

Ötletgazda és főszerkesztő

Dr. Kertész Krisztián, főiskolai docens, a honlap kitalálója, alapítója és főszerkesztője.

A Budapesti Corvinus Egyetemen szerezett diplomát 2003-ban gazdaságpolitika főszakirányon, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezett Ph.D. fokozatot 2007-ben, szintén gazdaságpolitika specializáción.

Jelenleg a Corvinus Egyetemen a „Piaci és kormányzati kudarcok gazdaságpolitikája”, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán pedig a „Mikroökonómia”, a „Makroökonómia” és a „Gazdaságpolitika” tantárgyakat tanítja.

Hamori Balazs.jpg

Szakmai védnök

Dr. Hámori Balázs, tanszékvezető, egyetemi tanár.

A Budapesti Corvinus Egyetem Összehasonlító Gazdaságtan Tanszékének vezetője. Az „Intézményi közgazdaságtan”, az „Összehasonlító gazdaságtan” és a „Magatartás-gazdaságtan” című tantárgyak oktatója. Kutatásokat folytat a gazdasági szereplők viselkedési sajátosságairól.

Bara Zoltan.jpg

Versenyjogi és fogyasztóvédelmi szakreferens

Dr. Bara Zoltán, hab. egyetemi docens

A Budapesti Corvinus Egyetemen, valamint a veszprémi Pannon Egyetemen (egyebek mellett) versenyjogi és fogyasztóvédelmi tárgyakat tanít. Oktat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem versenyjogi szakjogász képzésében is.

A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsának tagja volt 2001-től 2007-ig.

Azóta versenyjogi szaktanácsadóként dolgozik. További információk az alábbi linkről szerezhetők be.

Prohlep.jpg

Informatikai háttér, webgazda

Dr. Prőhle Péter, a matematika tudomány kandidátusa, egyetemi docens a BME Természettudományi Karának Matematika Intézetében (Algebra Tanszék).

Tiszta matematikai, a matematika és az informatika határterületére eső, valamint tiszta informatikai tárgyakat oktat matematikusoknak, fizikusoknak és mérnököknek.

A szabad szoftverek és a társadalmi munka híve.

Mgergi.jpg

Rendszergazda

Gergi Miklós, a BME Természettudományi Kara Matematika Intézetének rendszergazdája.

ELTE fizika szakán tanult, jelenleg linux (szerverek, költséghatékony vékonykliensek), windows mentő és windows vékonykliens szakértő.